Öntözőrendszer

Öntözéstechnika

2fe99f4b

7 érv, amiért öntözőrendszer kell az Ön kertjébe is:

– Az öntözőrendszer időt és energiát spórol Önnek.
– Víztakarékos.
– Optimalizálható a víz kijuttatása.
– Zöldebbé, szebbé, egészségesebbé teszi a növényzetet.
– Növeli ingatlana értékét.
– Láthatatlan.
– Könnyen kezelhető.

 Öntözőrendszer

Manapság szinte már a kert alaptartozékának számít egy átgondoltan megtervezett és szakszerűen kivitelezett öntözőrendszer, amely egyenletes vízellátást biztosít a növények számára. Tévhit, hogy az automata öntözőrendszer méregdrága luxuscikk, amelyet csak a tehetősek engedhetnek meg maguknak!

Napjainkban már rendkívül kedvező áron telepíthető egy ilyen öntözőrendszer, amely nemcsak komfortossá teszi a locsolás feladatát, hanem ráadásul vizet és ezáltal költséget is spórol Önnek. Másik nagy előnye, hogy mindig pontosan a szükséges vízmennyiséget juttatja ki a növényeknek – az Ön távollétében is.

Öntözőrendszer felhasználási területei

Automata öntözőrendszer telepíthető családi házak kertjeiben (díszkerteknél, veteményesben vagy akár a virágágyásban is), parkokban és más közterületeken, sportpályákon, stb.

Cégünk minőségi öntözőrendszer alkatrészekkel dolgozik, így az újonnan kiépített berendezés hosszú távon problémamentesen, kifogástalanul fogja ellátni feladatát.

Az öntözőrendszer előnyei

  • Tökéletes megoldás a növényeknek: Egy öntözőrendszer a lehető legjobb hatásfokkal oldja meg a kert pázsitjának és növényeinek vízellátását, ráadásul a víz mellett oldott tápanyagok és akár gyomirtó szerek is egyszerűen célba juttathatók vele.
  • Használaton kívül észrevétlen: Működés után a szórófejek visszahúzódnak a talajba, nem akadályozva a kerti tevékenységet vagy fűnyírást.
  • Frissebb lesz a levegő kertjében: A öntözőrendszer által kiszórt vízpermet leköti a port, így a levegő friss, illatos és 1-2 fokkal hűvösebb lesz, ami a forró nyári estéken különösen kellemes.
  • Puha és lélegző talaj: Mivel az öntözőrendszer porlasztja a vizet a szórófejek segítségével, így az öntözés nem tömöríti és keményíti le a talajt, mint a hagyományos locsolás esetében.
  • Többszörösen megtérül a beruházás: Az öntözőrendszer nem csak a kert szépségét és növényei egészségét biztosítja, nem csak időt, energiát és költséget spórol Önnek, de az ingatlan értékét is növeli.

A kertje adottságaihoz optimálisabb öntözőrendszer megtervezését és kivitelezését bízza a Kertgurura! Ingyen felmérjük, megtervezzük, és a lehető legjobb áron elkészítjük Önnek!